0723 555 056

0723 555 057

Performanțele notabile obținute de echipa PROJET, în calitate de reprezentanță tehnică și comercială a companiei germane EBS INK-JET SYSTEME, au fost încă o dată apreciate și recunoscute oficial.

În cadrul celei mai recente întâlniri organizate la sediul fabricii EBS din Nuembrecht, domnul Andreas Slomianny (CEO EBS) ne-a asigurat, personal, de toată susținerea, felicitându-ne pentru excelentele rezultate și acordându-ne primul CERTIFICAT SILVER 2016.

PROJET IND  -  CERTIFICAT  GOLD   ÎN  2018

O nouă performanță se  adaugă  excelentelor noastre referințe  și nu există mulțumire mai mare decât aceea de a fi  cât mai utili clienților noștri atunci când ne solicită consultanța și asistența în domeniul marcării datelor de fabricație.

Am fost onorați de această nouă distincție, fiind bucuroși să mulțumim încă o dată clienților noștri pentru toată înțelegerea și suportul oferit în procesul de valorificare a feedback-ului necesar perfecționării soluțiilor tehnice oferite de PROJET IND.

Cu deosebit respect și apreciere, mulțumim tuturor clienților noștri pentru încrederea oferită, asigurându-i de toată solicitudinea echipei noastre.


CERTIFICATUL GOLD 2018  confirmă  și atestă  nivelul profesional  de angajament și implicare al echipei  PROJET IND,  fiind acordat de către  producătorul german de echipamente  EBS INK-JET SYSTEME GERMANIA  după o atentă analiză și evaluare

În  cadrul  evenimentului  organizat la sediul din NUEMBRECHT și,  în prezența  domnilor  Andreas Slomianny  și  Stefan Reh, am fost onorați să primim această distincție după mai bine de 8 ani de activitate dedicată perfecționării noastre profesionale.

Suntem pe deplin  recunoscători tuturor clienților noștri  pentru notele maxime  oferite în decursul procesului de evaluare,  fiind bucuroși să le împărtășim această nouă realizare și să-i asigurăm de toată solicitudinea echipei PROJET ca și până acum.


Anul 2017 aduce o nouă dovadă a seriozității, a profesionalismului și a determinării cu care echipa noastră s-a dedicat dezvoltării parteneriatului cu producătorul german EBS  INK-JET SYSTEME.

Succesul poate fi doar consecința unei implicări active și longevive în eficientizarea procesului de pregătire a resurselor umane pentru perfecționarea activității și a valorificării potențialului dobândit,  astfel încât clienții noștri să poată beneficia de servicii excelente.

Director Tehnic

Sofin Constantinescu

Director Coordonator

Alina Ariton

PROJET IND  -  CERTIFICAT  DE EXCELENȚĂ

PROJET IND  -  CERTIFICAT  SILVER

Despre noi