Imprimarea produselor cu dimensiuni foarte mari cu echipamente mobile

Imprimarea ambalajelor colective cu fonturi și coduri de înaltă rezoluție

Marcajul datelor de identificare cu  fonturi cuprinse între 6 și 230 mm

Imprimarea datelor de fabricație cu fonturi cuprinse între 0,8 și 14 mm

Succesul nostru a fost consecința unei implicări active și longevive în eficientizarea procesului de pregătire a resurselor umane și mai ales în perfecționarea activității, astfel încât clienții noștri să poată beneficia de servicii excelente.

PROJET IND  -  CERTIFICAT  DE EXCELENȚĂ

Anul  2017  aduce o nouă dovadă a seriozității, determinării și implicării cu care echipa noastră s-a dedicat dezvoltării acestui parteneriat, recunoscut oficial de producătorul german EBS  INK-JET SYSTEME NUEMBRECHT.

Performanțele notabile obținute de echipa PROJET, în calitate de reprezentanță  tehnică și comercială a companiei germane EBS INK-JET SYSTEME, au fost apreciate și certificate oficial.

În cadrul celei mai recente întâlniri organizate la sediul fabricii din Nuembrecht, domnul Andreas Slomianny ne-a asigurat de toată susținerea, felicitându-ne pentru excelentele rezultate și acordându-ne primul CERTIFICAT SILVER 2016.

Am  fost  foarte  onorați  de această  distincție,  fiind  încântați de modul exemplar în care s-a dezvoltat parteneriatul  început în anul  2011 și  pe deplin  recunoscători  tuturor  clienților  noștri pentru toată încrederea oferită.

PROJET  -  CERTIFICAT  SILVER  ÎN  2016

Director Operațional

Alina Ariton

Director Executiv

Dan N. Cojocaru

Cu această ocazie, în semn de apreciere reciprocă, am fost bucuroși să ne reafirmăm  consecvența  și  loialitatea  față de  valorile  și principiile acestui parteneriat, consimțind să ne asumăm responsabilitatea de a reprezenta exclusiv prestigioasa companie germană.

Domnul Andreas Slomianny - director executiv EBS INK-JET SYSTEME, ne-a  felicitat  personal  pentru  succesul înregistrat și în special pentru angajamentul profesional, asigurându-ne de tot suportul tehnic.

După 10 ani de excelentă colaborare, echipa PROJET IND este încă o dată recompensată cu cea mai înaltă apreciere - CERTIFICATUL GOLD.

10  ANI  DE  PARTENERIAT  PROJET - EBS,  

10  ANI  DE  EXCELENȚĂ

Echipa noastră rămâne consecventă și dedicată perfecționării resurselor umane în cadrul programelor de pregătire și specializare în domeniului imprimării datelor de fabricație și asigurare a trasabilității.

Director coordonator proiecte

Alexandra Sale

CERTIFICATUL GOLD 2018  confirmă și atestă o înaltă calificare   profesională  a  echipei  PROJET, demonstrând un angajament remarcabil în atingerea tuturor obiectivelor propuse.

O  nouă  performanță  se adaugă excelentelor noastre referințe  și nu există mulțumire mai mare decât aceea de a fi cât mai utili clienților noștri atunci când ni se solicită consultanța și asistența în domeniul marcării datelor de fabricație.

PROJET IND  -  CERTIFICAT  GOLD  2018

Director Operațional

Alina Ariton

Director Tehnic

Sofin Constantinescu

Suntem pe deplin  recunoscători tuturor clienților noștri pentru excelentele evaluări oferite pe durata procesului de certificare,  fiind bucuroși să le împărtășim această recentă realizare și să le mulțumim pentru încrederea oferită cu gratitudine.