Succesul nostru a fost consecința unei implicări active și longevive în eficientizarea procesului de pregătire a resurselor umane și mai ales în perfecționarea activității, astfel încât clienții noștri să poată beneficia de servicii excelente.

PROJET IND  -  CERTIFICAT  DE EXCELENȚĂ

Anul  2017  aduce o nouă dovadă a seriozității, determinării și implicării cu care echipa noastră s-a dedicat dezvoltării acestui parteneriat, recunoscut oficial de producătorul german EBS  INK-JET SYSTEME NUEMBRECHT.

Performanțele notabile obținute de echipa PROJET, în calitate de reprezentanță  tehnică și comercială a companiei germane EBS INK-JET SYSTEME, au fost apreciate și certificate oficial.

În cadrul celei mai recente întâlniri organizate la sediul fabricii din Nuembrecht, domnul Andreas Slomianny ne-a asigurat de toată susținerea, felicitându-ne pentru excelentele rezultate și acordându-ne primul CERTIFICAT SILVER 2016.

Am  fost  foarte  onorați  de această  distincție,  fiind  încântați de modul exemplar în care s-a dezvoltat parteneriatul  început în anul  2011 și  pe deplin  recunoscători  tuturor  clienților  noștri pentru toată încrederea oferită.

PROJET  -  CERTIFICAT  EBS SILVER  ÎN  2016

Director Operațional

Alina Ariton


Dan N. Cojocaru

CERTIFICATUL GOLD 2018  confirmă și atestă o înaltă calificare   profesională  a  echipei  PROJET, demonstrând un angajament remarcabil în atingerea tuturor obiectivelor propuse.

O  nouă  performanță  se adaugă excelentelor noastre referințe  și nu există mulțumire mai mare decât aceea de a fi cât mai utili clienților noștri atunci când ni se solicită consultanța și asistența în domeniul marcării datelor de fabricație.

PROJET IND  -  CERTIFICAT  GOLD  2018

Director Operațional

Alina Ariton

Director Tehnic

Sofin Constantinescu

Suntem pe deplin  recunoscători tuturor clienților noștri pentru excelentele evaluări oferite pe durata procesului de certificare,  fiind bucuroși să le împărtășim această recentă realizare și să le mulțumim pentru încrederea oferită cu gratitudine.

PROJET IND - 2024

Toate drepturile rezervate

Imprimarea datelor de fabricație cu fonturi cuprinse între 0,8 și 14 mm

Marcajul datelor de identificare cu  fonturi cuprinse între 6 și 230 mm

Imprimarea ambalajelor colective cu fonturi și coduri de înaltă rezoluție

Imprimarea produselor cu dimensiuni foarte mari cu echipamente mobile

PROJET IND - IMPRIMANTE  INDUSTRIALE  PENTRU ASIGURAREA TRASABILITĂȚII

ECHIPAMENTE DE MARCAJ ÎN TEHNOLOGIE INK-JET, TERMOTRANSFER ȘI LASER

SISTEME DE IMPRIMARE  A  DATELOR  VARIABILE DE FABRICAȚIE EBS GERMANIA

PROJET IND - MARCAJ INDUSTRIAL

Strada Dudești-Pantelimon nr. 19

Sector 3, cod 033091, București

Consultanță tehnică și vânzări

Comenzi echipamente și componente

0723.555.052

0723.555.057

0726.567.553

TERMENI  DE  UTILIZARE

CONDIȚII COMERCIALE

CONFIDENȚIALITATE

DEZABONARE

PROTECȚIA MEDIULUI

Cu această ocazie, în semn de apreciere reciprocă, am fost bucuroși să ne reafirmăm  consecvența  și  loialitatea  față de  valorile  și principiile acestui parteneriat, consimțind să ne asumăm responsabilitatea de a reprezenta exclusiv prestigioasa companie germană.

Domnul Andreas Slomianny - director executiv EBS INK-JET SYSTEME, ne-a felicitat personal pentru succesul înregistrat și pentru angajamentul profesional, asigurându-ne de tot suportul tehnic.

După 10 ani de excelentă colaborare, echipa PROJET este încă o dată recompensată cu cea mai înaltă apreciere - CERTIFICATUL EBS GOLD.

10  ANI  DE  PARTENERIAT  PROJET - EBS,  10  ANI  DE  EXCELENȚĂ

Echipa noastră rămâne consecventă și dedicată perfecționării resurselor umane în cadrul programelor de pregătire și specializare în domeniului imprimării datelor de fabricație și asigurare a trasabilității.

Director Executiv

Alina Ariton

După aproape 12 ani  de experiență, anul 2023 ne-a adus o nouă certificare GOLD, materializând încă un succes remarcabil obținut de echipa noastră,  reconfirmată pentru a treia oară  în topul celor mai apreciate reprezentanțe  EBS INK-JET SYSTEME  Germania.

Director coordonator proiecte

Alexandra Sale

Am rămas loiali acestui parteneriat excepțional, fiind recunoscători pentru suportul tehnic oferit de producător spre beneficiul clienților noștri, acordând o atenție specială perfecționării resurselor umane și demonstrând în acest mod că nu există un alt parcurs în afara celui către excelență.

Domeniul inscripționării industriale ne-a oferit noi provocări tehnice și am insistat cu sârguință în demersul nostru profesional convinși că nu există alternativă la seriozitate.

Am fost bucuroși să inaugurăm relocarea activităților de instruire a operatorilor EBS într-un cadru modern și excelent amenajat, dotat cu facilități multiple de prezentare și acces la sistemul informatic integrat CRM PROJET.

Începând cu anul acesta, în clădirea  UNIRII VIEW,  situată pe bulevardul Corneliu Coposu nr. 6-8, vom iniția un amplu program de prezentare și testare a noilor echipamente de imprimare industrială fabricate de EBS INK-JET SYSTEME Germania.

Suntem încântați să oferim tuturor clienților noștri acces la un program avansat de informare, instruire și certificare în scopul identificării celor mai eficiente metode de marcaj și asigurare a trasabilității.

NOI FACILITĂȚI DE INFORMARE, INSTRUIRE ȘI CERTIFICARE PROJET

Cu deosebită apreciere,

Echipa PROJET