Posibilitatea efectuării demonstrațiilor și livrărilor de echipamente și produse de la sediul PROJET sunt condiționate de o programare precisă într-un interval de timp, cu respectarea reglementărilor în vigoare.Plasarea unei comenzi necesită în mod obligatoriu și o confirmare scrisă din partea PROJET IND, simpla confirmare automată de primire a cererilor transmise prin e-mail nefiind acceptată ca validare a acestora. Acceptarea comenzii se va face ulterior si veti fi contactați in acest sens. Eventual vi se vor solicita informatii noi si / sau vi se vor propune modalitati alternative de plata si / sau livrare.

Ofertele PROJET IND sunt valabile doar in limita stocurilor disponibile. Ne rezervam dreptul de a anula sau modifica (in parte sau in totalitate) aceste oferte sau oricare alta oferta, fara a ne obliga la o notificare prealabila. Inainte de plasarea unei comenzi ferme cereti in scris confirmarea valabilitatii ofertei si disponibilitatea in stoc pentru produsele care va intereseaza. Preturile prezentate nu includ costurile si comisioanele aferente livrarii catre cumparator sau terti (de exemplu dar fara a se limita la: costuri de transport, de asigurare a valorii si integritatii marfii, comisioane de ramburs, etc). Toate costurile si riscurile livrarii cad exclusiv in sarcina cumparatorului.


Daca localitatea de destinatie nu este deservita direct (fara suprataxa de kilometri suplimentari) de catre Fan Courier, atunci ne rezervam dreptul de a solicita un cost suplimentar de 15 lei pentru a livra respectiva comanda. Acest cost se va adauga la totalul comenzii deja inregistrate. Reteaua de localitati deservite de catre curierul Fan Courier se poate verifica la adresa: t "_blank" https://www.fancourier.ro/acoperire/

Integritatea si cantitatile produselor primite prin curier vor putea fi reclamate ca neconforme exclusiv pe baza unui proces verbal incheiat in prezenta si purtand semnatura curierului livrator. Orice reclamatie care nu este insotita de dovada intocmirii si semnarii unui proces verbal de constatare a deteriorarii sau lipsei de produse, va fi considerata total nefondata si va fi ignorata. Va solicitam sa deschideti coletele si sa verificati continutul lor precum si integritatea produselor primite in prezenta curierului livrator.

Ne rezervam dreptul de a refuza sa vindem produse si/sau servicii catre cumparatori care au solduri restante la plata catre noi.

Ofertele PROJET IND sunt mereu actualizate și acestea vor fi transmise, la cerere, clientului iar acesta este liber sa accepte noile oferte sau să le refuze. Cumparatorul are dreptul de a solicita negocierea ofertelor de pret iar furnizorul este liber sa accepte propunerile cumparatorului, sa le negocieze sau sa le le refuze. Relatiile comerciale nu sunt ingradite de reglementari ce incalca principiile de baza ale unui comert liber. Sunt excluse practicile neconcurentiale. Relatiile comerciale respecta legislatia in vigoare pe teritoriul Romaniei de la data incheierii tranzactiei.

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot să difere față de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Pozele ambalajelor pot să difere in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice  si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Nicio prezentare sau descriere nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client. Inainte de a achizitiona un produs cereti in scris informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.

Unele informatii din paginile web pot fi vechi / neactualizate, incomplete sau eronate. Nu ne asumam nicio raspundere sau obligatie vis a vis de posibilele consecinte ce ar rezulta din folosirea acestor informatii. Folosirea pozelor sau a informatiilor de pe siteul acesta fara a le verifica obligatoriu inainte de cumpararea produselor este pe riscul exclusiv al clientului, acesta acceptand fara rezerve si irevocabil ca ignorarea avertismentelor de mai sus i-ar putea crea neplaceri, pagube sau diverse alte pierderi de orice natura, pe care nu i le va putea imputa in niciun fel furnizorului sau producatorilor sau partenerilor furnizorului.

Nicio informatie obtinuta telefonic sau verbal sau in orice alta forma care nu poate fi dovedita ca autentica si ca provenind de la o persoana care reprezinta legal pe furnizor, nu va implica furnizorul sub aspectul vreunei raspunderi de orice fel.

Pentru comenzile care mentioneaza ridicarea personala a produselor de la sediul furnizorului, predarea produselor se va face programat, la o data si ora care vor fi comunicate clientului. Prezentarea clientului la sediul furnizorului fara o programare prealabila, ii da dreptul furnizorului sa refuze livrarea comenzii.


Conditii de returnare a produselor si retragerea din contractele incheiate.

Returnarea produselor se va face numai pe cheltuiala beneficiarului.

Beneficiarul va utiliza același serviciu de transport utilizat inițial pentru receptionarea produselor.

Prin contract de vanzare se va intelege orice contract in temeiul caruia furnizorul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre beneficiar, iar beneficiarul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Exercitarea dreptului de retragere din contract pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (impreuna cu toate accesoriile, cu etichetele si sigiliile intacte, cu manulalele si documentele care l-au insotit, de preferat impreuna cu ambalajul original nedeteriorat si nemodificat). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire (purtare) si/sau interventii neautorizate etc. Nu se accepta pentru returnare produse care sunt prin natura lor consumabile si care au fost desigilate și activate electronic.

Beneficiarul trebuie să notifice obligatoriu, in scris, furnizorul cu privire la decizia de retragere din contract asumându-și responsabilitatea în ceea ce priveste diminuarea valorii produselor, diminuare valorică rezultată din desigilarea, uzura și utilizarea temporară a acestora.